Travle dagar

DSC_0043Justin og Nia sine kvalpar kom 10. januar. Fire gutar og fem jenter var det Nia skjulte inne i Pondusen. Minste gutten vog 500 gram, ellers var vekta mellom 600-630 gram. Vi gledar oss over dei små mirakelene vi har fått i hus :) Nia steller godt med dei små, og har knapt tid til å gå på do. Matlyst har ho, men som ei ekte prinsesse må den serverast på senga, kvalpane forlet ho ikkje :)

Justin har fått beskjed om at han er nibarnsfar, og slik beskriver matmor reaksjonen, bådeJustinnyhet med ord og bilde :Justin er fortsatt veeeeeldig flink med å ta d med ro. .. Han kasta et blikk på meg å gjespet når jeg fortalte han at han nå var blitt 9 barns far!! Justin ligger og hviler for flotte Nia mor og valpene!!

Justin får vere unnskyldt for det trøtte blikket, tidleg morgon og alt det der 😉

 

Dagane etter fødselen har gått med på å hente seg inn etter strabasane, stelle fint med prinsesse Nia og kvalpane, oppdatere kvalpekjøparar og snakke i telefonen. Om det er nokon som lurer, så har vi ledige tre kvalpar, begge kjønn.

 

CSC_0056Akkurat no dier kvalpane, halane står opp og vibrerer. Nyyydelige lydar. Og like plutselig som etegildet startar, så er det heilt stille og kvalpane er i melkekoma 😉 Nokre få bilder har vi tatt, men sidan vi må bruke blitz er det ikkje så mange. På bildet er ein av gutta, mett og god i magen. Er det mulig at han har samma stilen som sin far?

 

DSC_0044