Kor fort tida går!

No er det straks ei veke sidan sist eg fekk tak på tastaturet. Heidi og Eira deler på denne pc-en, og det er bortimot plent uråd for ein hund å få klørne i den.

Kor lenge var Nia i Paradis? Eller rettare sagt, kor lenge fekk eg behalde mi to-roms leilighet?? Svaret er: ikkje meir enn nokre få dagar :( Heidi har hatt ny ombygging, og eg er no tilbake på hybel. Heidi påstår at nurka mine treng strekke på seg, og det har ho vel rett i. No er det tigersprang, skilpadderulle og friskt trav i heile kassa. Piraya-tenner har dei fått og. Alle som ein :/ Biter meg i leppa, i potane og halen. Dei gnaksar kort sagt på alt dei får tennene på. Det positive er jo at dei no har starta på å lære seg å ete vanlig hundemat, men fytterakkaren kor dei grisar. Trakkar rett opp i matfatet, gjere dei. Og så spaserar dei rundt på teppet etterpå. Blir mykje vasking på meg etterpå. Men dei smakar no godt, då :)

All dinna etinga har satt sine spor på nurkene mine, og dei er no mellom 2,5 -2,2 kilo. Dei røyter seg noko alvorleg og, babypelsen held på å dette av. Lurer på om Heidi har tenkt å vaske dei? Det brukar ho å gjere med Stitch og meg når vi røyter. Lurer på om det er ei nedre aldersgrense for når ein kan bade? Håper Heidi vaskar dei snart, då tenkjer eg at dei lærer seg å ete fint? Til helga får vi meir besøk, og det blir kjekt. Er meir og meir imponert over meg sjølv, kor fine kvalpar eg (og Stitch?) har laga :) Greit nok at alle har like svart nase som Stitch, men resten er heilt perfekt 😀

DSC_0061

Som de ser av bildet, så har eg fått meg ny seng å sove i :) Heidi og Paul Ottar har imidlertid hatt litt dårleg augemål, då den er litte-bitte-granne trang. Men den er ikkje mindre enn at eg får plass :) Kvalpane låner av og til senga mi, og det kan dei få lov til :)

IMG_2218[1]

IMG_2213[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

Stitch har eg sett lite til i det siste. Han er forsatt «ikkje klar», kva no det måtte bety. Vi går tur sammen, men på kjøkkenet viser han seg ikkje. Hrmpf. Heidi seier at det er ikkje mange dagane igjen før kvalpane får sleppe fritt rundt på kjøkkenet og deretter stua. Ja, ikkje sånn heile tida fritt rundt omkring, men sånn ganske ofte. Då tenkjer eg han flyttar opp på loftet. Eller kanskje ned i vedhuset saman med Lukas-pusen? Der nede er det kaldt *knegg-knegg* Då kan han berre ha det så godt; Herr Stitch «eg er ikkje klar endå» Rimmen.

Tenke seg til, no er det berre ein månad igjen før nurka mine skal flytte heimattefrå. Jammen har dei første tre vekene føke fort. Enten Line eller Lisja skal være igjen her hos oss, så heilt tomt blir det ikkje. Ikkje alle har fått seg ny heim endå, så kanskje Stitch får god sjangs til å bli «klar»? hehe. Skal sjå at han og Lukas-pusen kan ta over barneoppsedinga om ein månads tid? Då tek eg med meg Heidi og reiser til mor Åse på Kulen :) Der er det kjekt å vere. God service der oppe. Lite tørrfor, men mykje god fersk fisk. Blir svolten av å tenke på det. Eg er nødt til å stikke, mulig det er meir mat på plass i skåla mi :)