Hybellivet har sin sjarm?

Nia her, sjølvsagt! Beklagar at det ikkje kom noko nytt i går, men då var Heidi så trøtt at ho slo sammen PC-en og la seg FØR klokka 2200! Tenke seg til. Så då tok eg hevn, passa på å gå ut for å tisse klokka 01 og 04. Og klokka 05 sto Eira opp, for ho skulle på fotballturnering. Det er det ein kallar godt samarbeid 😀
Det er ganske travelt å ha so mange småkryp på hybelen min. Kan liksom ikkje strekke ut beina sånn som eg vil. Men anar litt håp i hengande snøre her, då dei ser ut til å komme seg opp på beina no :) Kanskje dei kan ta seg ein tur inn til Stitch? Han gjere ikkje anna enn å søve – ete – søve. Småkrypa er faren sin opp av dage! Dei er sånn omtrent 12-13 dagar gamle no. Heidi rotar litt med dagane, då ho er littebittegranne trøtt etter all ekstrajobben ho har fått. Ho skulle bare prøvd å være meg!

For dykk som kan litt HMS, kan de sende inn eit forbedringsforslag til Karl-Arne? Eg saknar litt polstring på eine kanten, og for å forebygge skade er det naudsynt å gjere eit tiltak! Evalueringa får vi ta seinare :)

DSC_0072Heidi og eg er ganske flinke med kvalpane, om eg so skal seie det sjølv. Vekta går sakte, men sikkert, oppover for alle sammen. No har alle dobla fødselsvekta si (og bittelitt til). Skal denne veksten forsette kan det blir veldig trangt på hybelen min. Tenk, om nokre månader så skal dei vere like store som Stitch og eg. Jammen bra dei skal flytte heim til seg sjøl før den tid. Heidi seier at det er mulig at eit par stykker blir buands litt lenger, då dei forsatt leitar etter eigaren sin. Og uansett så skal det bu igjen ei jente her. Har de høyrt på makan! Trur eg må ta meg ein hund-til-dame samtale med Heidi om markedsføringsstrategi.
Vesle Shira har hatt mageknip siste dagen, litt travelt å høyre på, så eg har pussla ekstra godt med ho, og det ser ut til å ha virka :) Heidi seier at den stemmeprakta har ho arva frå meg?? Høh! Eg brukar no aaaaldri å klage på god service og god pleie. Og når det gjeld namna på kvalpane, så skal eg helse frå Heidi og seie at det er sånne kvalpekassenamn, dei nye eigarane får finne på sine egne namn. Hadde det vore slik at einikkje fikk lov til å bytte namn, så hadde eg hett Honny-Ponny endå. Dødsflaut! Då er Nia mykje betre.
I dag sa Heidi at no var det slutt på room service, og at maten no må etast ståande :( Tykkjer godt vi kunne ha forsett ordninga, den fungerte heilt supert for meg. Heidi seier at det er bare ekstra sjuke hundar som får room service, og at eg no er frisk igjen. Har fortalt at eg muligens har litt problem med pelsen, den har byrja røyte litt. Men røyting gjev ikkje room service, seier Heidi. Eg kan derimot få tilbod om ein dusj. Det har eg vel ikkje bruk for? Lukter jo som roser og kanel, eg 😀 For å ikkje gløyme den der grønnsåpa eg vert innsmurt i to gongar for dagen. Men får jo og varme omslag og massasje av produksjonsutstyret. Så mulig at totalsummen vert bra.
No må eg stikke. høyrer dei ropar etter meg borte i kassa, så må skynde meg dit. Alt i alt er det ikkje heilt gale å bu på hybel :)

DSC_0060