Hybelen min er oppgradert!!

Nia her :) Heidi er på butikken og slarvar, so då er pc-en ledig. Reknar med å ha god tid, då Heidi er veeeldig flink til å prate, eg har vore med ho på meir enn ein spasertur der eg har måtta veeeente leeeenge på at ho skal bli ferdig med den pratinga si.
Er de klar over at hybelen min egentlig er ei to-roms leilighet?? Det kjem jammen godt med, ellers hadde det blitt trang om plassen. Veldig greit å ha eit rom for meg sjølv, altså. Då kan eg ta meg ei pause her og der, når eg treng ei :) Ikkje det, Heidi driv og flyttar halvparten av kvalpane over til meg innimellom. Heldigvis for det, ellers blir det litt kaos når eg skal inn til kvalpane. Heidi seier det er fordi dei er 9 og eg berre har 5 som virkar. Den der forstår eg ikkje heilt, eg kjenner meg veldig virksom for tida, eg :)

Heidi og Eira tok bilder av mirakelene mine i dag, lenka til dei er her.

I morgon skal kvalpane vegast igjen, og Heidi er spent på om dei største kjem over 2 kilo denne gongen. Veks gjere dei. Dei kryp og kravlar både her og der. Går gjere dei og. Håper snart dei stikker inn til Stitch og lar han ta seg litt av dei. Eg har sagt til Stitch at eg snart er klar for at han kan få lov til å komme på besøk, men han seier at HAN ikkje er klar? Lurer på om han kjem til å svikte meg?? Har observert at han og Lukas-pusen har blitt veldige kompisa, så det er mulig at dei to har tenkt å forsette ungkarstilværelsen som om ingenting har skjedd? Då skal han bare passe seg, at det ikkje går med han som med Lukas-pusen, han er nemlig kastrert…

DSC_0002
Snakkar om katten, eg klarte nesten å få tak i han tidlegare i dag, for å snakke om at han lokkar Stitch ut på  ville vegar. Men den raudhåra karen er liten og sleip, så han kom seg inn i vedhuset før eg fekk tak i han.
Kvalpane har byrja å få tenner!! Det er ikkje heilt bra, trur eg. Eller er det eit bra tegn? Har ikkje erfaring med dette her, så er litt usikker på kva eg kan forvente. Kanskje det betyr at dei kan starte med vanleg mat? Mindre jobb for meg, det er eg sikker på. Desto meir for Heidi (hehehehe). Det er utruleg mykje arbeid med å rydde etter dei små. Og alt Heidi bidrar med er å skifte tepper. Trur eg.
Kva anna kan eg seie om kvalpane? Mistenker at Trym har påvirka dei då han var heime sist. Korkje Stitch eller eg driv med opera-sang eller jodling, så Trym har sikkert øvd litt med Sture og Prikken. Blir spennande å sjå kva Trym skal øve på til helga. Blir det for ille, so får han ta med seg begge to tilbake til Sandane. Der held dei på å øve inn «Messias» av Handel. Dei kan sikkert ta inn eit par guttar til i koret 😀 Heidi seier ho skal høyre på framsyninga når den kjem til Florø, bekymrar meg litt for om eg og kvalpane må vere med. Litt øving heime er greit, men ein heil kveld?? Nei, då vil eg heller at dei gjere som Eira, nemleg spele fotball!
No skal eg tilbake til leiligheta mi, og beundre dei små. Likar dei ekstra godt når dei søv 😀

DSC_0003DSC_0007DSC_0006